Agnes Holmberg

En ny vecka

Publicerad 2018-05-07 18:06:33 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 19!! Jag har inte skrivit många sådana här inlägg detta året, så får ta och ändra på det. Förresten fun fact about me, jag är så dålig på veckor att jag googlar vilken vecka det är VARJE gång jag ska skriva ett sådant här inlägg. Kan till exempel aldrig hänga med när folk säger: "ja men där vecka 27, då kanske vi kan..." Vecka 27? Snälla säg ett datum istället...Men! Oavsett, en ny vecka nu fylld med massor utav allting, precis så som maj månad brukar vara.
 
Veckans utflykt
Imorgon ska jag följa med delar av insitutionen och studentföreningen KLIO på en utflykt till Ven! Vi ska cykla runt, gå på Tycho Brahe-muséet och ha aktiviteter. Och det ska vara soligt hela dagen!!!
 
Veckans gosiga
Gissa vem som ska åka till Småland på onsdag!? Kommer sola och äta och dricka kaffe och vin och krama mina kusiner och gå promenader i skogen och tusen andra mysiga saker. Hur kommer det sig att jag längtar lika mycket varje gång det blir dags att åka dit? 
 
Veckans läsning
Modetidningar från 20-talet (till min b-uppsats) och så läser jag (fortfarande) Den hemliga historien. Den är väldigt gripande men samtidigt ca 550 sidor lång så det tar ett tag hehe. Jag tänkte ha med mig Pappan och havet till Småland och läsa där för att det är världens mysigaste berättelse. 
 
Veckans mat
Från och med onsdag kväll äter jag ju farmors (och min fasters och fabrors) mat till på söndag och det lär ni få se bilder på, men fram tills dess ska jag äta kinesisk mandelkyckling; ett recept från mormor som jag ska laga för första gången, och är sugen på fisk så det blir förhoppningsvis det imorgon. 
 
Veckans jobbiga
Måste fixa lite med räkningar, stryka tvätt och plugga MASSOR innan jag kan åka iväg. Men det är bara måndag så det hinner jag nog! 
 
Veckans kläder
Klänningar utan strumpbyxor, för det blev tydligen sommar över en natt, bikini i Gussjön (mina kusiners stuga) plus solglasögon. 
 
Hur ser er vecka ut? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela