Agnes Holmberg

Små saker som gör livet bättre

Publicerad 2015-11-27 09:43:59 i Allmänt,

- Vackra blommor
- Mopsar 
- Kaffe, alla tider på dygnet
- Gå ut genom skoldörrarna på en fredag i maj
- Duscha tills huden är skrynklig som ett russin
- Ha klänning på sig
- Apelsin
- "Hooked on a feeling" Blue Swede 
- Danmark
- Äta tills man vill spy
- Vakna bredvid den man älskar och krypa närmare för att sedan somna om
- Smycken
- Handslag som inte är mesiga
- Solstrålar mot huden
- Årets första bad i havet
- Interna skämt
- Skämt över huvud taget
- Att klara en väldigt svår matteuppgift
- Positiva kommentarer
- Nya kläder
- När en bebis slår armarna om en och kramar en så hårt som bara de kan
- Sola
- Veta att man är någons bästa vän 
- Fina naglar
- Landa med flyget i Paris
- Såna dagar då man vaknar av att man är glad, för då vet man att resten av dagen kommer bli helt perfekt. 

En fin bricka och två gosisar

Publicerad 2015-11-19 09:33:00 i Allmänt,

Är SÅ trött + har så mycket mensvärk så denna dagen är dedikerad åt min säng, och enbart min säng. Tänker dega här hela dagen och titta Sex and the City och äta en massa, it's the beeeest. När jag kom hem imorse (ska snart berätta var jag hade varit) hade mamma gjort kaffe, och efter att hon stack till jobbet gjorde jag en toppenfrukost med ännu mer av denna gudagåva (=kaffe). Använde den absolut finaste Mumin-brickan som mamma köpte för ett tag sedan, älskar Muminfamiljen. 
(ja jag vet att det är choklad till frukost och det finns bara en motivering till det; att jag inte bryr mig över huvud taget). 
Men som sagt, jag kom hem tidigt imorse för hade sovit hos Ludde inatt. Alltid lika mysigt, dock jobbigt när han börjar halv åtta och ska ta bussen sju och jag måste upp för att jag i vanliga fall också har skola. Så jag fick allt snällt gå upp och bestämde mig sedan när jag kom hem att jag mådde för dåligt för att gå till skolan. 
Det bästa med att ha en pojkvän är nog ändå att man inte behöver värma upp en vetekudde om man har ont någonstans, det är bara att krypa upp bredvid det levande elementet så håller man sig varm. 
Så gos <3 (tyvärr blev bilderna lite prickiga pga att min mobil höjde ISOtalet för att det var så mörkt, men men)
Dags för Sex and the city, ha det bäst! 

En lördag med randig tröja, pennor och latte

Publicerad 2015-11-09 10:49:00 i Allmänt,

Då var det måndag igen, och försöker vara positivt inställd till det även om det funkar sådär. Men med tanke på min absolut bästa helg och att jag har väldigt lite i skolan denna veckan, så är det lättare att vara positivt inställd till saker och ting. 
Hade det så himla mysigt i lördags; vaknade bredvid en sömndrucken pojkvän som jag lyckades övertala att åka till stan med mig för att gå i affärer. Vi mötte upp med mami, och så åt vi falafel och köpte te, provade en klänning (som förövrigt var mycket finare på galjen än på kroppen) och tittade på människor som passerade. Jag behövde köpa en ny anteckningsbok, så vi gick in på Lexis som alltid har en massa fina saker. 
Massa pennor i alla möjliga färger, 
fina anteckningsböcker 
plus konstiga men ändå speciella planscher. 
såååå gos?!?!
Hitttade världens bästa bil, födelsedagspresent tack! 
Sen tog vi en promenad till Luddes bil, han körde hem och jag gick hem till mig för att ta det lugnt innan jag skulle träffa Julia. Vi hade bestämt att vi skulle käka sushi, vilket inte kan vara annat än gott. 
Suddig bild, då det regnade och var allmänt blåsigt (paraplyet hade jag i praktiken kunnat lämna hemma för det regnade nästan från sidan....)
Och så var hon så himla fab (som vanligt). 
Sen åt vi en hel chipspåse (men som Ludde sa; "det är lugnt eftersom sushi är nyttigt" och det har han ju fullständigt rätt i) och degade i soffan. 
Söndagen spenderades med firande av pappa, jobb och sen pizzakväll med L, verkligen en helt perfekt helg. 
Ha en toppen måndag!
 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela