Agnes Holmberg

Fläskfilé, gymnasiearbete och inspiration

Publicerad 2015-10-26 16:29:01 i Allmänt,

Då jag är inne på mitt sista riktiga höstlov någonsin (så känns det åtminstone) tyckte jag att det vardags att utnyttja läget och ha en riktigt mysig dag. Jag gick ut på stan vid elva ungefär för att göra lite ärenden (typ fixa med min mobil, gå in på banken som var överfull så jag kom inte in över huvud taget), och sen möta upp med mami för lunch på Les Halles. Vi åt fläskfilé med rödkål och potatis, majgaaaaaad så gott?!
Så här nöjd var jag när jag tänkte på maten jag snart skulle få sluka
och så här nöjd och söt var finaste mami.
Vi köpte present till farmor och sen gick jag hemåt.
Det var verkligen så himla fint höstväder, blir så inspirerad till att skriva när det är härligt väder, så när jag kom hem satte jag mig och skrev en massaaaa på gymnasiearbetet, så får vi se om det ens var något vettigt jag fick ner...aja det löser sig nog! Och det bästa är att jag fortfarande är taggad på att skriva, så kanske skriver lite mer typ skönlitterärt ikväll efter att jag har tränat med Julia, Hoppas ni hade en mysig höstdag, kraaam

När mörkret blir allt tätare

Publicerad 2015-10-25 20:50:00 i Resor,

Ja jag vet att jag har sagt att jag älskar hösten och vintern och mörkret och goset och allt det där, men för tillfället saknar jag Italien något enormt....i somras var jag i Italien två gånger, en gång med Ludde och en annan gång med min familj, men tänkte att jag kunde visa lite bilder från resan med Ludde för pappa har ännu inte skickat de bilder han tog till mig (standard pappa...). Alltså, jag och Ludde var på världens mysigaste lilla badort i nord-västra Italien som heter Alassio. Vi flög först från Kastrup till Nice, och sen tog vi tåget längs med kusten dit, så hoppas det ger er ett hum om var vi var nånstans. I vilket fall som helst, det var verkligen heaven; små gator med massa speciella och mysiga affärer samt restauranger, åt ena hållet ett hav som sträckte sig så långt ögat kunde nå, åt andra hållet skogsbeklädda berg som skyddande omringade viken som staden ligger i. Så himla jävla fint var det verkligen?!?!
 
Ett stycke trött Aija på tåget efter att ha varit uppe längeeeeee
 
När en viss person försökte bli brun (slutresultatet kan diskuteras)
 
Mina sandaler + solboken (den bok man alltid har med sig för att läsa när man solar).
 
 
 
 
 
Vi kollade i kikare, poserade på hotellrummet, såg lite extra glada ut på en pir, tog bilder framför en ö som hade samma form som en sköldpadda (som förövrigt ägdes av en enda person, niiiiiice) samt kollade på klänningar i mängder.
 
Måste avsluta med denna bilden, för jag ser så lycklig och svettig ut att det nästan är galet.

Burberry, Mulberry och Blodapelsin

Publicerad 2015-10-21 10:30:47 i Allmänt,

Sitter just nu i sängen, ser ut som princess Leia i håret och degar bort mensvärken (det enda sanna botemedlet), samt äter blodapelsin. Det är faktiskt galet gott, kan inte förstå varför jag tycker så mycket om det...
Sen så är jag ju så dum, att jag "råkar" gå in på både Mulberry's och Burberry's hemsida och genom denna korkade och egentligen fullt männskliga handling krossar mitt eget hjärta. 
DET FINNS SÅ MYCKET FINT. PUNKT. 
Får helt enkelt se till att börja jobba mer, hur irriterande det än känns..alltid bra att ha ett mål med sitt slit åtminstonne. 
Ikväll ska jag till Glorias avec ma famille och bf för att se MFF's match, vi får hoppas det går vägen och att det kan fotas en del fina bilder!
Ha en toppen-onsdag, Puss  

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela