Agnes Holmberg

Ny vecka, midsommar och dejt med mig själv

Publicerad 2018-06-18 11:21:36 i Ett kort hej,

Måndag igen! Jag vaknade ganska tidigt imorse men låg och drog mig ett tag och blev sugen på en ny vecka när jag tänkte igenom vad jag ska göra. 
 
Veckans jobb
Jag kommer att jobba på förskolor lite från och till denna veckan, beroende på var och när det behövs. Inte idag, och inte på fredag (pga party) men tis ons och tors. 
Och gymnastikträning onsdag och torsdag! 
Veckans kom-ihåg
Jag måste fylla i min lönelapp för denna terminens jobb med gymnastiken. Plus: Ät mycket mellis! Drick mycket vatten! Var nöjd!
Veckans utmaning
Jag ska träna två eller tre gånger (har gått dåligt med det på sistone), för att få mer energi. Och idag hade jag tänkt göra något jag aldrig gör: gå ut och äta lunch alldeles ensam. Tycker inte om att äta själv men måste lära mig det någon gång. 
Veckans roliga
Midsommarfirande på fredag!!! Ser framemot kransar och massor med mat. På söndag ska kanske jag och L och hans syster Märta och hennes kille Adam på Kulturen för att titta på en utställning. Finns det något jag gillar mer än museeum? Svar; nej. 
Veckans blogginlägg
Jag tänkte skriva en lista, ett inlägg med lite foton från helgen och kanske ett om mina nya skor. 
 
That's that for now. Nu ska jag sminka mig och klä på mig och gå ut och äta själv, hur nu det ska gå. Puss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela