Agnes Holmberg

Lördag i lövskugga

Publicerad 2018-07-16 16:40:00 i Mysiga händelser,

Förra lördagen var det inte vilken dag som helst, utan både soligt och varmt plus att Sverige skulle möta England senare på kvällen. Min familj hade gjort upp picknick-planer med några familjekompisar och vi slog oss ner i skuggan i Botaniska trädgården. 
Alla kom dit tillslut och var hungriga och glada att ses och kramades. 
Maria och Martin hade gjort en deal att de skulle göra en stor smörgåstårta om Sverige gick till kvartsfinal som de tog med sig (tack landslaget för den smörgåstårtan). 
Sen följde ett antal timmar av ätande ätande ätande. Picknickar där alla tar med sig lite så att blandningen blir optimal är sannerligen a dream come true. 
Pappa fotade en gullig L, som annars tog alla bilder. 
Skrattade med (eller åt?) min ena lillebror. 
I övrigt diskuterades och skrattades det ivrigt mellan några, och någon annan var tydligt besviken på sin baguette. 
The things you do för en bra bild; Ludde klättrade till och med upp i ett träd för att fota den halvt uppätna maten ovanifrån. 
Men det resulterade mest skratt-bilder. 
Familj, lövskuggor, skratt. Lördagar i Botaniska trädgården är sannerligen svårslagna. Något som däremot inte var så svårslaget var Sverige i VM och efter denna lugna eftermiddag var stämningen avsevärt hetsigare i soffan, med chips och kanadensiska kakor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela