Agnes Holmberg

Sista dagarna i Danmark

Publicerad 2018-08-09 19:55:19 i Mysiga händelser, Resor,

Trots att jag har en massa bilder härifrån Paris så har jag några resterande bilder kvar från när jag var i Danmark med min släkt. Hade en helt idyllisk vecka för de som missat. 
De sista dagarna badade vi massor. När havet ser ut såhär och dessutom är varmt badar till och med den största badkrukan. Bevis: alla i min familj (på 15 personer) badade minst en gång varje dag. 
Det var månförmörkelse och jag tog denna korniga och snarlikt apokalyptiska bild på när min släkt kramas, tänker över livet, och är i allmänt upplösningstillstånd. Ser ut som jordens undergång allra minst. 
Pappa som är amatörastronom hade med sig kikare som alla fick titta igenom. Kanske beror på indoktrinering från hans sida men jag är barnsligt intresserad av allt som har med rymden att göra och har varit hela mitt liv. 
Vi var inne i en affär som också fungerade som installation, och det kändes som att jag befann mig hemma hos typ Mick Jagger i Californien på 70-talet. 
Det fanns gulliga hundtassar plus en riktigt fin staty som jag inte minns namnet på.
Kom fram till stranden, läste TLS, hängde i bikini, oljade in mina ben, sånt som man brukar göra. 
Det var sista dagen och min lillebror fyllde 15 år, så vi stannade på stranden för att fira. 
Satt i bikini och åt en av världens godaste pizzor, med två sorters ost, salvia, svamp och tryffel. Plus exra sandkorn för konsistensen. Sandstrand är min favoritplats att äta mat på (är inte ens ironisk), eller åtminstone delad förstaplats med skogen. 
Efter det drog ett regnväder in på ett sätt som jag aldrig har skådat tidigare. 
Vi packade snabbt ihop allt och fick med ett kilo sand på köpet, och så hann vi hem innan det började ösregna. 
Det var det sista från Danmark, nu ska vi snart ut och käka i Paris. Hej på en stund

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela