Agnes Holmberg

Vinbär och kokos

Publicerad 2017-10-26 15:40:26 i Food n' stuff,

Här kommer världens enklaste och godaste och bästaste tips på mellis, för det kan behövas en sådan seg torsdag som idag. 
Ta chiafrön. 
Blanda så mycket du vill ha med vispgrädde (jag höftade lite, men blanda i så att det fortfarande är rinnigt, runt 85 % grädde 15% frön kanske?), och krossa många av fröna mot kanten av skålen med en sked. Blanda därefter i lite lite vaniljpulver (det var extrakt så tog bara pyttelite och det smakade ändå mycket sedan). 
Ställ in skålen i kylen i 15-20 minuter och rör om i den efter halva tiden så att det inte klumpar sig. Ta fram en sorts frysta bär som du är sugen på, jag tog svarta vinbär, så att de hinner tina lite. 
Sen blandar du noga om och äter upp! Jag tog kokos till och tog ut vinbären lite försent så vissa var fortfarande frysta men men. 
Detta är nog det bästa melliset jag vet. Vassego'!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela