Agnes Holmberg

Scandal, smörkex och stjärnor

Publicerad 2017-10-13 08:43:17 i En dag,

Lördag morgon. Jag är sådär småseg som man är efter veckan men ska träffa mamma så jag kryper upp ur Luddes säng, käkar frukost och får som vanligt springa till bussen för att jag har missbedömt tiden. Allt i sin ordning helt enkelt. 
Vi går runt ett slag och jag börjar fundera på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent och julklapp (fyller ju år i december). Kanske den här boken av Woodhouse. 
Eller lite smycken. På Chic o chic har de faktiskt väldigt fina, speciellt stjärnorna och ringen till vänster. 
Inne på Åhléns upptäcker vi att de fått in Jean-Paul Gaultiers nya parfym Scandal så provar såklart. Och jag tyckte faktiskt om den. Myyycket godisdoft som höll länge utan att vara för påträngande. 
Man bör ta alla chanser man får att käka pizza. Så det gör vi på Alfredo's i Saluhallen. 
Vi passar också på att fly regnet in på Tehuset Java som tydligen har 85-års jubileum. Vi äter smörkex som jag vi alltid åt när jag var liten och det blir lite trip down memory lane. 
Dessutom har de årets Mumin-mugg från Arabia. HUR FIN?! Färgkombinationen passar perfekt då den heter "Vårvinter". Ska definitivt önska mig. 
På vägen hem går vi förbi Lexis, vars inredning jag tycker så mycket om. 
På söndagen händer det inte jättemycket, jag pluggar, äter denna goda lunch med L och sen skyndar jag mig till träningen. 
När jag kommer därifrån står oktobersolen snett genom de gula löven på björkarna så att de förvandlas till guld.
Åker hem, och avslutar sedan den veckan med varm choklad hemma hos Alice. 
Sen kommer en helt ny vecka full med annat, men det tar vi lite senare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela