Agnes Holmberg

6- 12 november

Publicerad 2017-11-06 09:13:00 i En sammanfattning eller en lista,

För varje dag som går kommer vi närmare och närmare december och jag längtar längtar LÄNGTAR. Redan vecka 45 ju!! Denna veckan känner jag mig lite extra segstartad eftersom jag varit ledig i ett par dagar, men men så får det vara ibland. 
 
Veckans plugg
Jag har ca en föreläsning eller ett seminarie varje dag denna veckan så planen är nog att hänga en del på LUX. 
Och så måste jag hämta ut kurslitteratur och dubbelkolla så att jag har alla böcker. 
 
Veckans gymnastik
Förutom de vanliga träningarna så annordnar Lugi Gymnastik NM (Nordiska Mästerskapen) i helgen! Jag och Sandra ska vara volontärer och några av våra gymnaster ska hjälpa till på invigningen. Längtar efter att kunna hänga där som volontär, kolla in svåra volter och käka varma mackor med Sandy och Elin. 
 
Veckans läsning
Jag har en del kurslitteratur att ta igen, och så ska jag läsa klart Sent i november som jag bara har ca 40 sidor kvar i. Sen funderar jag på vad jag ska börja läsa härnäst. Kanske läsa om The Great Gatsby. 
 
Veckans dejter
Idag ska jag träffa Elin och när vi nu har varit ifrån varandra sen förra söndagen (i och med gymnastiken ses vi, jag, Elin, Sandra, minst tre gånger i veckan annars) så lär det bli en massa massa snack. 
Kanske ska få till en dejt med Lodi också lite senare på fredag eller så. 
 
Veckans träning
...hm...vi får se haha ska kanske på yoga ikväll och annars försöker jag nog gå på någon förmiddag då det är lite mindre folk på gymmet. 
 
Veckans mys
Idag ska jag och mamma titta på Vetenskapens värld och dricka te! 
 
Veckans blogginlägg
Ungefär tre stycken inlägg ifrån Småland, plus ett recept. Något mer? 
 
Ha en toppenvecka ni med, hejdååååå

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela