Agnes Holmberg

Snoriga tankar

Publicerad 2018-10-30 10:50:36 i Ett kort hej,

Det har gått tre veckor sedan jag skrev sist och jag vet inte varför men nu är det Halloween-vecka och jag är sjuk så varför inte komma igång igen. 
Jag missade både seminariet igår och idag pga snor. Ligger i soffan med en kudde under svanken och med tända ljus runtomkring och hoppas att jag mår tillräckligt bra i eftermiddag för att orka åka med till Småland. Småland är mysigt i alla årstider, och min familj brukar ju åka dit ofta hehe, men den bästa tiden är runt månadsskiftet oktober-november. När det är mörkt och regnigt och man pusslar i kusinernas stuga och går en långpromenad och kommer hem och dricker kaffe och fryser men det gör ingenting. Och jag packar piprensare på farmors fabrik och mamma karvar ut ett ansikte ur pumpan vi har köpt och påväg hem från badhuset är det kolsvart och stjärnklart och våra hår fryser till is och vi äter hotsnacks.
Håll alla era tummar och tår för att jag orkar åka med i eftermiddag. Hej så länge! 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela