Agnes Holmberg

Vecka 21

Publicerad 2018-05-21 16:42:49 i En sammanfattning eller en lista,

Då var det måndag igen. Var vaken till klockan tre igår för att färdigställa och skicka in min b-uppsats, så det här känns inte som en riktig vecka. Snarare som en sådan som faller mellan stolarna, för att man har haft massor att göra veckan innan. Älskar sådana här veckor. 
 
Veckans mat 
Massor med rester här hemifrån, och så middag hos mamma och pappa någon dag (!!!). 
 
Veckans oumbärliga
Kaffe. Solsken. Läsa. Att skriva. 
 
Veckans roliga
Idag, måndag, är jag bjuden på hemmafest för att fira att uppsatsen är färdig! Finally!!!
Imorgon, tisdag, ska antagligen jag och Ludvig shoppa i Malmö på eftermiddagen. 
I övermorgon, onsdag, plugg + gymnastikträning, sedan middag hos mamma och pappa och så ska jag, L, min lillebror och två av mina kusiner gå och se den nya filmen om Han Solo. Starwars-nörd ända in i märgen. 
I över- övermorgon, torsdag, plugga lite, gymnastikträning igen och så kanske "hemmabio" fast utomhus med studentföreningen KLIO. 
I över- över- övermorgon, fredag, planerar jag att äta tacos och massor med chips! 
I över- över- över- övermorgon, lördag, är det våruppvisning med gymnastiken! Plus att jag är bjuden på födelsedagsfest.  
I över- över- över- över- övermorgon, söndag, ska jag hänga i solen (förhoppningsvis) och jobba på eftermiddagen and that's it!

Veckans träning
Ska tvinga mig själv att träna minst två gånger denna veckan. Vet att jag mår otroligt mycket bättre av det och får kickass rutiner. Inte idag dock, tar det imorgon. 
 
Veckans bok
Har lite mer än hundra sidor kvar i "Den hemliga historien" som jag borde kunna läsa klart dessa dagarna. 
 
Veckans utmaning
Fortsätta på den bok jag har börjat läsa som är på franska, och förhoppsningsvis klara mig igenom några sidor tiil. 
 
Veckans blogginlägg
Planerar att lägga upp mysiga bilder från Småland, lite blandade foton på vad jag har gjort den senaste tiden, ett inlägg om lägenheten (om det bra vädret vill hålla i sig så att jag kan få några bra bilder), och beroende på hur shoppingen går imorgon; även bilder från det. Kanske någon rolig lista? Det var läääänge sen. 
 
Ha det så mysigt i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela