Agnes Holmberg

Snäckor

Publicerad 2018-05-31 23:45:21 i fiiiina grejer,

I tisdags eftermiddag när jag hade tråkigt tog jag min skrangliga cykel och cyklade till stan för att snabbt uträtta lite ärenden som ändå behövde uträttas. Jag kom hem med betydligt mycket mer än vad jag åkt iväg med, vilket ju inte känns helt fel! 
På Erikshjälpen kan man ibland ha tur och snubbla över riktigt fina saker, utan att det egentligen var meningen och det var det jag gjorde denna gången. 
Den här tavlan hittade jag där, tyckte mycket om färgerna och formerna i den. Egentligen var det fyra stycken tavlor med olika motiv, men den var inte så jättebillig så kände inte att jag kunde köpa alla, vilket jag nu i efterhand ångrar för tror att det hade varit coolt med fyra stycken på en och samma vägg. Är sorgligt duktig på att vara efterklok som ni märker. 
Det fanns två stycken snäckor som kostade fyra kronor stycket så slog till, och vill jag inte ha dem någon gång i framtiden kan jag bara ge bort dem. Fast who am I kidding. Älskar snäckor. 
Slutligen hittade jag en liten fin skål att ha exemeplvis flingsalt i framme på bordet, har letat efter en sådan väldigt länge. Eller åtminstone från det att jag såg den. 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela