Agnes Holmberg

Kvällstankar

Publicerad 2018-08-13 18:48:48 i Ett kort hej,

Paris, 18.32. 
Lägenheten ligger i en gränd och jag hör grannungarna spela fotboll utanför. Det luktar mat, kvällsolen slår in mellan husväggarna och förgyller de gråa fasaderna, balkongräckena, alla blomlådor. Jag har varit här i en och en halv vecka och samtidigt som jag längtar tillbaka till Lund så känns detta också som hemma. 
På torsdag åker vi hem, och tills dess ska vi gå till Louvren en gång till, promenera över Seine ett oräkneligt antal gånger, dricka rödvin. Jag ska redigera lite foton och tvätta bort mitt nagellack. 
När jag kommer hem ska jag träffa massor utav människor, träna, hänga med min familj och försöka komma in i en höstkänsla. Men tror inte att det blir så svårt. Denna sommaren har känts som den längsta på mycket länge, och jag hoppas att hösten också kommer göra det. Men innan det blir dags har jag två och ett halvt dygn kvar i världens bästa stad. Hej på en stund nu ska jag käka pasta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela