Agnes Holmberg

Hösttankar på en måndag

Publicerad 2018-08-20 12:07:45 i Ett kort hej,

Det är måndag och jag är dunderförkyld. Var ganska seg på kräfskivan i lördags men gick ändå vidare till vinkväll och sedan till Mejeriet och var hemma halv fyra. Sov till åtta och vaknade och mådde skit. Men försöker hålla humöret uppe! Jag har glass och förkylningskurer och en som tar hand om mig så det går nog. Fördelen är ju att jag kan dega, läsa, halvsova dagar i ända med gott samvete, för förhoppningsvis blir jag friskare då intalar jag mig. 
Denna veckan har jag inte alls mycket planerat, ska äta massa gott (trots att jag inte kan känna någon smak just nu), ringa folk jag saknar, ha första gymnastikträningarna för denna terminen och gå på en kräftskiva. 
Jag längtar efter hösten. Det finns ingenting som känns så bra som när den vemodiga sommaren vissnar bort i gula löv och stora regnväder sveper bort allt det gamla och lämnar plats för något nytt. 
Nu ska jag käka tacos, ciaoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela