Agnes Holmberg

Veckans lista

Publicerad 2017-09-11 20:04:50 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 37. Ny vecka, nya historiska texter att tolka. Nää men typ..
Aja, låt oss köra Veckans lista, snart ska jag kolla på Vetenskapens värld med mami och papi. 
 
Veckans känsla
Lite småtrött, men ska försöka hålla ut och HÅLLA HUMÖRET UPPE som vanligt. 
Förresten, kolla vad gott jag och mamma åt för att fira hennes födelsedag i fredags! På Malmstens fisk, där det alltid är gott, oavsett vad man tar. 
 
Veckans plugg
Vi hade seminarie idag, har ett till på torsdag och på onsdag ska vi åka på rundvandring på Skarhult slott, vilket faktiskt ska bli jättekul! Alltid roligt att få komma iväg på såna grejer som man kanske inte hade sett annars. 
 
Veckans viktiga
Lämna in mina favoritjeans på lagning (dragkedjan är sönder...) och SORTERA MIN GARDEROB som jag har sagt nu i typ tre veckor haha..
 
Veckans bok
"Elisabet, Anne Boleyns dotter". Älskar Elisabet den första och den är en riktig tegelsten så nu lär jag vara sysselsatt ett tag! 
 
Veckans onda
En av mina visdomständer är påväg ut (eller har åtminstone börjat röra på sig) och jag har helt ärligt talat sjukt ont. Vi får se hur länge jag håller ut haha. 
Veckans tv-serie
Jag och L kanske borde titta på Twin Peaks för att komma i höststämning? 
 
Veckans blogginlägg
Ett inlägg med min outfit i tisdags, ett om min lördag, ska försöka hitta en bra lista, och så kanske ett recept på någon mat jag kan laga? 
 
Veckans roliga
Imorgon fyller min lillebror år! Och på fredag kommer farmor! Och Lunds universitet firar 350 år samma dag! Och lördag-söndag ska jag, Ludvig, Elin och Kalle till Göteborg! 
 
YEEEEEEY! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela