Agnes Holmberg

Ny vecka, ny lista

Publicerad 2017-09-18 18:01:27 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 38! Massa nya grejer att göra, och ser faktiskt fram emot denna veckan mycket. Just nu sitter jag och käkar äpple i min säng, lyssnar på Bowie och är glad för att mitt sista riktiga seminarie är färdigt, bara hemtenta kvar i denna delkursen! 
 
Veckans måste 
Dricka mycket vatten, börja skriva på hemtentan, njuta över att det är höst igen (SOM jag har längtat).
 
Veckans mat
Idag ska jag, mamma och Walter käka denna underbara pastan, imorgon ska jag hem till Ludvig och Märta och laga mat där, jag tänker köpa Ben&Jerrys och någon gång i veckan vill jag hem till mormor och äta. 
 
Veckans gymnastik
Vi ska börja köra tävlingsvarv (eftersom vi snart ska tävla?!), på lördag ska vi ha en lagaktivitet och på söndag fyra timmars friståendeträning (också inför tävlingen).
 
Veckans bok
Fortfarande "Elisabet" av Susan Kay (tar ju ett litet tag när den är på 594 sidor). 
 
Veckans roliga
Ska träffa Julia vid något tillfälle och på fredag ska jag, Elin och Sandra fira höstdagsjämningen (en ursäkt att gå ut). 
 
Veckans väder 
Hade hellre haft soligt och mycket kallare, riktigt strålande höstväder. Men men, det kan ju ändra sig! 
 
Veckans blogg
Hittade en supermysig lista på Floras blogg om läsning som jag tänkte skriva, plus ett inlägg med lite foton från min Pinterest, kanske en hel dag genom foton, plus ett inlägg om något som jag har beställt och som ska vara här hemma i början av veckan!? Och så ett inlägg om MAT MAT MAT. Låter det bra? 
Ha en perfekt vecka nu allihopa, och blir ni sega kan ni alltid lyssna på "Hooked on a feeling" så känns det bättre! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela