Agnes Holmberg

Lördagen den 9 september 2017

Publicerad 2017-09-15 12:12:21 i En dag, Mysiga händelser,

Hoppas att ni har haft en riktigt fin vecka! Här kommer ett inlägg fullt med foton från min förra lördag. 
Vaknade lite halvmosig då jag, Elin och Sandra hade varit på Helsinkronas nation kvällen innan. Det krävdes helt enkelt Luddes hoodie och denna goda frukost för att jag skulle piggna till: 
Tunna sesamknäcke (de absolut bästa knäckebröden) med brieost och timjan på det högra, och chèvre och timjan på det vänstra. Lyckan var total som ni säkert förstår! 
Snygga blommor mamma fick på sin födelsedag (höstanemoner som är min favorit) plus snygg halvt avskavd stämpel från HK. 
Jag och mamma drog vår vanliga runda på stan. Alltså varför finns det alltid så fina gosedjur inne på Palladium? Förvandlas automatiskt till en fyraåring igen när jag ser såna här söta. 
"I love her not for the way she dances with my angels, but for the way the sound of her namn could silence my demons" - Christopher Poindexter. Gaaanska fint eller hur? 
Vi kom hem och rotade fram rester ur kylen. Lyx när man har sånt här som ligger och skräpar i ens kylskåp. 
La mig i sängen och läste "Elisabet", så som man bör på regniga lördagseftermiddagar. 
Och vips, så blev klockan 6 och datenight var igång. Var riktigt glad och kände mig nykär och kunde knappt öppna munnen på grund av min visdomstand. Livet alltså. 
Jag och Mr. Big hade hittat oss till en mysig restaurang på Manhattan (hint hint egentligen VED på Mårtenstorget men känns som New York där inne och då blir man ju automatiskt Carrie Bradshaw). 
Han åt en baconpizza som var mer än bra. 
Och jag åt ugnsbakad chèvre (två gånger på samma dag?!) i den mån jag kunde öppna munnen utan att min käke låste sig, plus deras risotto som jag åt förra gången jag var där
Smög ner i mörkret för att pudra näsan.
Och ta lite bilder, innan vi skulle vidare. 
Vi tog paraplyet och skyndade genom regnet till KINO för att se filmen Detroit
Den var fruktansvärd och fantastisk och vi var helt tagna efteråt. Jag kunde inte fokusera ordentligt på något annat flera dagar i efterhand. 
Lördag lördag lördag vad skulle jag göra utan dig? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela