Agnes Holmberg

Ett litet veckoinlägg

Publicerad 2017-09-25 12:26:37 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 39! Jag har ont i halsen igen yeeey! 
Just nu sitter jag på LUX och färdigställer min hemtenta som ska in imorgon, men behövde ta en paus från det skrivandet för att skriva detta haha (logiskt).
 
Vad är du glad för denna veckan? 
Jag är extra glad för att man äntligen kan ha på sig höstkläder igen. Och för att jag känner mig nöjd med mig själv och är glad i allmänhet. 
 
Vilken bok läser du denna veckan? 
'Elisabet' fortfarande haha! Men jag har ändå hunnit mer än hundra sidor in, och tycker det är bra om man bara läser vissa kvällar innan man lägger sig. Den är dock SÅ fängslande, så samtidigt som jag är dödstrött så vill jag ändå läsa vidare för att se hur det går.
Och sen lär jag ju behöva läsa lite ny kurslitteratur eftersom vi ska påbörja en ny delkurs imorgon. 
 
Vilka personer ska du träffa denna veckan? 
Mormor, Ludvig, familjen (lite obligatoriskt om man bor tillsammans ju), Julia och kanske Isabel. Plus alla pluggkompisar. Och Elin och Sandra på gymnastiken. Tänk att jag har så mycket mysiga människor runt omkring mig? 
 
Vad kan göra dig stressad denna veckan? 
Trots en inlämning av min hemtenta imorgon är jag faktiskt inte alls stressad, var grymt orolig i helgen men det har liksom övergått i en fas där jag bara slappnar av och låter det vara som det är, har liksom övergått från ångest över vad jag skrivit till att ha mer självförtroende vilket ju är skönt. Och sen tror jag att vi får mycket nytt att plugga på imorgon. 
 
Ska du träna denna veckan? 
Yes! Idag ska jag och Elin på yoga, och om min hals blir bättre ska jag gymma, tänkte köra mage och rygg senare i veckan. 
 
Vilka blogginlägg kommer du publicera denna veckan? 
Ett inlägg om min nyköpta jacka och mina nyköpta byxor, och ett om att plugga. Och ett med modeinspiration från Pinterest. Kaaaanske ett om mina morgonrutiner, eller kvällsrutiner eller något sånt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela