Agnes Holmberg

Wizard of Oz

Publicerad 2017-10-23 20:08:05 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 43! Veckans lista! Massa stress som jag försöker ignorera! 
Var inte alls pepp på denna veckan när jag vaknade imorse, men känner just nu att så länge jag bara tar några klunkar kaffe och fokuserar så lär den bli okej! 
 
Veckans jobbiga
Jag har tenta på fredag och är stressad och lugn på en och samma gång. Så fort jag tänker på vad som händer om jag inte klarar det blir jag stressad men samtidigt försöker jag intala mig själv att jag kan det. Borde egentligen inte vara så otroligt orolig, eller hur? 
 
Veckans middagar
Imorgon ska jag vara hemma hos Lodi, så vi får se vad det blir då. På onsdag ska han och jag laga mat till mina brorsor eftersom båda mina föräldrar är iväg med jobbet. Och sen på fredag ska jag bara komma hem och slappna av efter tentan och käka massa god mat och chips. 
 
Veckans utklädnad
På lördag har vi sittning (efter tentan på fredag), och jag och några till ska var utklädda till Wizard of Oz. Jag ska vara Glinda, den goda häxan ni vet med rosa klänning? Jag har hittat en jättebra klänning och så vi får se hur helheten blir (visar sen såklart!) 
 
Veckans känsla
Glad för att det är höst nu och mörkt och regnigt och man kan stanna inne och ha det mysigt.
Trött för att dygnet har för få timmar och jag inte hinner göra allt jag behöver göra haha. 
 
Veckans läsning
"Elisabet" som de senaste veckorna hehe, nu har jag åtminstone läst en tredjedel! 
Och kurslitteratur om medeltiden. Planerar dessutom redan nu vad jag ska läsa till julen för att ha något mysigt att se framemot. 
 
Veckans filmer
Jag är sugen på att se om någon av Star wars-filmerna! Och så vill jag se typ Shrek imorgon. 
 
Veckans blogginlägg
Lite bilder från vad jag hade på mig i lördags, ett mellis-tips, kanske några foton från helgen och plugg-listan som jag fortfarande inte har hunnit skriva än. 
 
Vad ser ni framemot med veckan? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela