Agnes Holmberg

Nude-iga toner

Publicerad 2017-10-11 16:06:31 i fiiiina grejer,

Kolla vad fina saker jag köpte med mamma i helgen! Plus strumpbyxor! Och två anteckningsböcker till!
Jag skriver ju dagbok, tidigare oftare än nu, men fortfarande ett par gånger i veckan och nu var det dags att köpa en ny. Vi gick in på Lexis där de har superfina anteckningsböcker och hittade denna som jag tyckte så mycket om. Kan det bli bättre än sjöjungfrur och fin färgkombo? 
Sen passade jag på att köpa en ny concealer, för jag gillar inte riktigt min förra som är väldigt tjock och "kakig". Tydligen skulle denna vara superbra, kommer alltid högt på recensioner etc så jag tänkte att det var värt ett försök! 
Än så länge har jag bara använt den typ två gånger, men informerar er när jag använt den lite mer och vet vad jag tycker om den! Känns dock jättekul att ha en sådan fin concealer, och extra kul att prova ett märke vars hudsmink jag inte har testat innan. 
Slutligen köpte jag också en lite anteckningsbok eftersom min förra i praktiken är slut. Älskar att ha en sån liten som får plats i alla väskor så man alltid kan skriva ner något om det behövs. 
Nice, eller hur? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela