Agnes Holmberg

Felaktiga filer och halloumi

Publicerad 2017-10-04 09:38:01 i En dag, Mysiga händelser,

I torsdags vaknade jag klockan sju, efter att ha sovit fyra timmar, eftersom vi varit ute på Västgöta nation kvällen innan. Hade egentligen velat sova mer, men vaknade av mig själv och kunde verkligen inte somna om så gick upp och hängde i soffan. 
Drack en massa kaffe, och tänkte över vilka blogginlägg jag skulle skriva. 
Redigerade bilder, men det blev en massa problem med filerna...Så det var helt och hållet onödigt arbete för jag och Ludde gjorde om allting när vi sågs i helgen haha. 
Sen käkade jag och mamma pasta med tomatsås och ost till lunch. 
De kommande timmarna tog jag inga bilder för jag gjorde inget speciellt roligt, bara pluggande lite. Ett tag senare insåg jag att jag var hungrig och gjorde omsorgsfullt dessa mackor som jag sedan fick kasta i mig för att jag hade glömt tiden och jag och Elin skulle cykla till träningen. 
Efter träningen kom jag hem till detta! Halloumiburgare med bacon och avokado och en massa annat gott som Walter hade gjort! Livet alltså. 
Fredagen spenderade jag med att förbereda mig för den kommande Syndaflodsövningen, och det var slutet på den veckan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela