Agnes Holmberg

Om längtan och att inte orka öppna kurslitteraturen

Publicerad 2017-11-20 09:06:56 i En sammanfattning eller en lista,

Måndag morgon på LUX. Jag dricker kaffe och tittar på nyvakna människor som passerar och väntar på att jag helt plötsligt ska bli sugen på att ta upp A history of world societies och läsa om statsbildningsprocesser under tididmodern tid. Vi får se när det inträffar. 
Tills dess tänker jag på hur den kommande veckan, vecka 47, ska se ut. 
 
Veckans jobbiga
Hålla pluggmotivationen uppe hela veckan och att en tangent på min dator har börjat bli superseg, borde nog kolla upp det...
 
Veckans läsning
Elisabet som jag har kommit in i lite mer de senaste dagarna, The Great Gatsby som jag läser om och kanske Nätternas gräs av Patric Modiano som jag också planerar att läsa. Sen såklart en massa kurslitteratur! Hur kan man missa det? 
 
Veckans mat
Citrusfrukter! Det hoppas jag på eftersom det är säsong för det. På lördag ska vi ha brunch hemma och jag planerar att äta mycket mellis varje dag!
 
Veckans roliga
Idag ska jag och Isabel äta lunch ihop och imorgon ska jag, Ludde, Elin, Kalle ha spelkväll. I övrigt vet jag inte, kaffe ska jag nog dricka med ett antal personer och träna ihop med någon är ju grym motivation. 
 
Veckans kläder
Varma, stickade plagg eftersom det är minusgrader (?!) ute. 
 
Veckans blogginlägg
Jag tänkte göra ett inlägg med de sista bilderna ifrån Småland, ett med foton från i lördags när vi var i Köpenhamn, mat jag har ätit på senaste tiden och ett "ett-foto-i-timmen"-inlägg. 
 
Veckans längtan
JULEN! Längtar jätte jätte jättemycket!!! Tänkte hänga på Pinterest vid något tillfälle och kolla på julinspiration för att bli ännu mer pepp. 
 
Vad längtar ni efter denna veckan? 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-11-26 03:05:43

Du är verkligen inte ensam om att ha svårt att plugga när man måste ta allt ansvar för det själv. Supersvårt att komma igång med allt 🤤

Svar: Ja, att komma igång är verkligen otroligt svårt vissa dagar...^^!
aija.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela