Agnes Holmberg

Ännu en vecka, ännu en lista

Publicerad 2017-07-31 09:45:37 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 31. Skål för att jag alltså har skrivit ett inlägg inför varje nya vecka i över ett halvår nu. Hoppas att det inte är långtråkigt, för jag gillar att sammanställa veckan innan den riktigt har kommit igång. 
 
Veckans känsla
GLAD. Jag känner mig glad och trygg just nu. Vet inte om det har att göra med att komma tillbaka hem igen efter en resa eller vad det är, men det känns som att den här lyckliga trygghetskänslan kommer kunna hålla i sig hela veckan. 
 
Veckans längtan
Imorgon åker jag till Småland! Det känns som att det var tusen år sedan jag var där, men i bloggvärlden kanske det inte blir lika länge om man tittar tillbaka på inläggen. Jag längtar åtminstone jättemycket för att få komma tillbaka dit, skogen kallar! 
 
Veckans bok
I Italien började jag läsa boken Främlingen på Wildfell Hall av Anne Brontë, har dock inte kommit så långt, men vi får se hur det går. Och så har jag börjat läsa Pappan och havet av Tove Jansson igen. Jag gillar den SÅ mycket. 
 
Veckans fest
Hoppas på kräftskiva i Gussjön på fredag eller lördag! En av de vackraste sakerna med att vara i Småland på sensommaren är det; kräftor vid en sjö full av månljus.
 
Veckans middagar
Idag ska jag äta mat hos mormor, vilket kommer bli perfekt som vanligt. Och sen får jag farmors mat hela resten av veckan, så all in all blir det nog helt wonderful. 
 
Veckans kom-ihåg
Att dricka vatten och hålla humöret uppe med regelbundna mellanmål. Återfukta mina händer och mitt ansikte.
 
Veckans väder
Såhär ska tydligen vädret vara hos farmor...Hahaha...Äh det kan bli mysigt och trevligt ändå! 
 
Veckans blogginlägg
Jag har ett par inlägg till om Verona att publicera, samt ett om vad jag gjorde i lördags. Och så tänkte jag få ihop någon lista, har ni något förslag på vad ni vill läsa? 
 
Ha en toppenvecka nu allihopa! Jag hoppas att ni har lika mycket mysigt att se framemot och att ni har det superkul!!! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela