Agnes Holmberg

Vecka 5, en lista

Publicerad 2017-01-31 10:00:00 i En sammanfattning eller en lista,

Veckans struktur

Jag har fått en 75% anställning på en förskola i Bjärred, så ska jobba där alla vardagar, gymnastikträningar på tisdag, torsdag, söndag och så ska jag försöka skriva massa. Och så ska jag till Lingvallen på utbildning lördag till söndag.

Veckans middagar

Jag ska kanske vara hos L två kvällar denna veckan, så får ju se vad jag får där hehe! Annars ska jag önska någon soppa tills imorgon, typ jordärtskockssoppa?!?!?

Veckans gos

LUDVIG. Och mina fina kompisar som (lucky me) också är mina arbetskollegor och som jag ska hänga med på Lingvallen lördag till söndag på en utbildning med gympan.

Veckans mål

Skriva mer dagbok (as usual), dricka mer vatten och kaffe samt ha en underbar helg!

Veckans bok

Jag blev klar med "Northanger Abbey" (av Jane Austen) i söndags så denna veckan ska jag börja på boken "Flickorna" av Emma Cline, ser framemot det eftersom den har fått jättebra kritik!

Veckans tagg

PÅ FREDAG SKA JAG OCH LUDVIG OCH HANS FÖRÄLDRAR PÅ PREMIÄR AV I HETASTE LAGET PÅ NÖJESTEATERN I MALMÖ DÄR MIN MORMOR JOBBAR!!!!!

Veckans oplanerade

Vad jag och Ludvig ska göra på onsdag, och hur mitt jobb kommer bli denna veckan, om det kommer rulla på bra eller om det kommer vara en stökig och seg vecka.

Veckans blogg

Min förra fredag timme för timme, två nya produkter jag har fått/införskaffat, en recension av "Northanger Abbey" och så lite inlägg som inte är helt bestämda än.

Det var en liten inblick i min kommande vecka som är ganska fullproppad. Det blir nog kul, jag hoppas ni också har en rolig vecka att se framemot!

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela