Agnes Holmberg

Sista veckan av 2017

Publicerad 2017-12-26 10:39:29 i En sammanfattning eller en lista,

Sista veckan på 2017. Hur kan det ha gått såhär snabbt? Känns som att tiden rinner ur fingrarna på mig när jag tänker att det redan nu är ett nytt år. Den här sista veckan ska jag...
träna!!! Försöka få till två pass, för det kliar i benen av att bara sitta still hela tiden. 
skriva!!! Jag har bestämt att för att komma i skrivfeeling ska jag, innan 2018 (hur sjukt att man ens kan säga så nu) ha skrivit två-tre sidor text. Strunt samma vad det är bara jag har kommit igång. 
plugga!!! Måste läsa en massa kurslitteratur och komma ikapp. 
äta gott!!! Resterna från julmaten ska ätas upp, och så hoppas jag på lite mer "o-julig mat" om ni förstår vad jag menar. 
hänga med trevligt folk!!! Imorgon kommer mina kusiner från Småland ner till Lund, och senare i veckan ska nog jag, Elin och Sandra gå ut och ta en drink, älskar vårt Sex and the city-gäng!
fira nyår!!! Än så länge är det bara planerat att Ludde kommer hem från Sydafrika så jag ska krama honom massor, på kvällen ska han, jag, Elin, Kalle och Stoffe käka middag ihop och vid 12-slaget ska vi till Lundagård och titta på fyrverkerierna. Resten får vi se hur det blir! 
läsa massor!!! Jag planerar att börja på Never let me go av Kazuo Ishiguro. 
blogga!!! Jag ska lägga upp ett lite blandat bildinlägg, ett med foton från julafton, kanske ett med inspiration inför nyår och en bokrecension. 
 
Hur ser er vecka ut? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela