Agnes Holmberg

Fredagen den första december 2017

Publicerad 2017-12-01 13:34:24 i Ett kort hej,

FREDAG!!!! 
Jag har så otroligt mycket fredagsfeeling i kroppen! Ikväll ska jag och några vänner ut på nation och man ska komma som sin favoritkaraktär eller favoritskådis. Känner verkligen att jag är i behov av att dansa för tillfället, så det hade inte kunna komma lägligare. 
Det har varit lite problem med ett gäng bilder jag skulle redigera från när vi var i Köpenhamn, samt de sista bilderna från Småland så ska be Ludde hjälpa mig med dem nu i helgen (och hoppas att ni inte tycker det blir för tråkigt att det tog ett tag för dem att komma ut här). 
I övrigt är det ju första advent i helgen! Jag och min familj ska fira det precis som vanligt, med brasa och kanske plockmat, hoppas på att detta året blir lika fint som förra advent (ovanför)! 
Håller tummarna för att er fredag är minst lika fin som min, och att ni är glada att det är första december. Det är jag!!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela