Agnes Holmberg

Den här veckan

Publicerad 2017-12-12 17:46:59 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 50! I hela femtio veckor har jag skrivit upp vad jag har att se framemot och vad som är jobbigt. Varför inte fortsätta denna veckan med? 
 
Veckans roligheter
Idag (tisdag) ska jag baka med min familj och Ludde, imorgon ska jag baka med några kompisar och därefter gå och se den nya Star wars-filmen!!!! YEYEYEYE! Dessutom kanske jag ska ut i helgen? 
 
Veckans gymnastik
Träning som vanligt nu onsdag och torsdag och på lördag har vi en klubbtävling och därefter julavslutning med tränarteamet i LUGI. 
 
Veckans musik
Lyssnar på jazz, och just nu på Ted Gärdestad, annars ABBA och The Cure och lite sånt blandat. 
 
Veckans jobbiga
Känns som minst hundratusentals sidor kurslitteratur att läsa, på fredag åker min kille till andra sidan jordklotet och det är enormt mörkt utanför fönstret. 
 
Veckans positiva
Imorgon är det lucia, jag tänder ljus och fyller mig själv med kaffe och lyssnar på glad musik och ändrar min inställning till saker och ting så vänder nog det dåliga snart. 
 
Veckans tv-serie
Tittar någon av er på Endeavor? Jag gillar den serien så otroligt mycket, planerar att titta på ett par avsnitt de kommande dagarna. 
 
Veckans helg
Jag vill dansaaaaaa.
 
Veckans blogginlägg
Nu när jag har fått styr på bilderna ska jag lägga upp några ifrån Köpenhamn för några veckor sedan, en bokrecension, kanske något gott jag har ätit på sistone och så en dag i bilder. 
Ha en fin vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela