Agnes Holmberg

Chanel, Star Wars och en spretig handstil, bland annat

Publicerad 2017-12-25 12:06:10 i Kläder och annat man älskar, fiiiina grejer,

God jul allihopa!!! Hoppas att ni har ätit en massa gott och haft det trevligt med folk ni bryr er om, vad ska man annars ha julen till? Jag har haft en jättefin jul än så länge, men tänkte avvakta lite med bilder från den 23 och 24 och istället visa er vad jag fick den nionde december när jag fyllde 20 år (obs, jag ber redan nu om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna, men man får jobba med det midvinter-ljus man har...)
Här är ett par av de presenter jag fick och personligen tycker jag att det var en väldigt bra blandning av saker, låt oss djupdyka. 
Chanel-boken fick jag av Ludvigs familj och planerar att den ska bli en coffee-table-book den gång jag flyttar hemifrån (det vill säga ligga framme på ett bord så att man kan bläddra i den när man är på besök). 
Jag och mormor hade pratat en del om Hemingway och jag antydde (helt utan någon hint eller mening) att jag allra helst ville läsa "En fest för livet" och att jag borde köpa den. Mormor snappade upp det såklart, så är nu helt redo att börja läsa läsa läsa. 
Av min ena moster och hennes familj fick jag de två understa böckerna. "Mödrarnas söndag" har jag ingen aning om vad det är för en bok, men tycker den har en lovande titel. "Never let me go" är för er som inte vet en bok av Nobel-pristagaren i litteratur och tror det är den jag kommer välja att läsa allra först. 
Av mina vänner på historia fick jag en R2-D2 kaffemugg så att jag aldrig skulle behöva vara utan en sidekick när jag dricker kaffe!!
Och en tröja med tryck från "The last jedi" (den senaste Star wars-filmen som kom den 13 december)!!!!! Blev så glad att de hade insett två av mina största intressen, Star wars och kaffe hehe....
Fick också detta fatet av Lodis familj, så har det bredvid sängen nu att lägga smycken, hårnålar, toffsar etc i. 
Jag fick också detta!!!! Har inte provat det än, men har hört massa bra om det så det blir nog super!
Av mamma och pappa fick jag något som jag inte har tagit av mig sen jag öppnade det. Tycker halsbandet är SÅ fint, och kedjan är så pass kort att den ligger perfekt mellan mina nyckelben. 
Av min andra moster och hennes familj samt mormor fick jag denna superfina necessär från Marimekko som jag hade önskat mig, äntligen kan jag få plats med allting i en necessär och slipper ha med typ tre stycken. 
Fick några fina kort också, detta från min familj med "en militär sammandrabbning" på. 
När jag vände på det och såg datumet skrattade jag och frågade mamma om det var därför hon hade köpt kortet. Tydligen hade hon inte ens sett att det stod ett datum, så det var bara en slump att det kortet jag fick på min födelsedag var en bild på ett slag som utspelades exakt på min födeseldag 305 år senare. 
Några av mina vänner tyckte att jag var en liten baby. 
Och andra tyckte att jag skulle skåla precis som Gatbsy så de gav mig sköra, vackra, champagneglas. 
Och en speciell kille med spretig handstil gav mig detta <3 <3 <3 
 
Är så glad att jag har så många underbara människor i mitt liv som bryr sig så mycket om mig. 
Idag 25 december, ska jag äta massa julmat hemma (Jansson!!!!!), måla lite akvarell för det har jag inte gjort på läääänge, läsa något trevligt ikväll och innan dess spela spel med mina släktingar och titta en stund på Fanny och Alexander. 
Ha en fortsatt trevlig jul så hörs vi imorgon!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela