Agnes Holmberg

Glitter, lockigt hår och stjärnor- nyår 2017

Publicerad 2017-12-30 22:18:36 i Kläder och annat man älskar,

Det är nyår. Igen. All tid har runnit bort och nu är det än en gång dags att fira in det nya året, men först måste jsg bara stressa massor angående vad jag ska ha på sig. För att försöka få någon ordning på någonting så skapade jag en mapp på Pinterest där jag har samlat lite inspiration nu för att få styr på mina tankar. 
Alla länkar och så finns i mappen Winter parties på min Pinterest! 
Om man hade fått välja och vraka helt som man ville, utan tanke på om det är tillgängligt eller det eventuella priset, så hade jag valt en glitterdress som det här. Och sett ut som att jag var påväg till en fest på Manhattan på 70-talet. 
Den här kombinationen av tyll och stjärnor och beigea skor och väska från Dior till hade ju inte suttit så dumt det heller. Nyår hänger ju tätt ihop med allt som har med astronomi (av något slag) att göra och tyckte att tyllen fungerade bra med det. Jag har faktiskt en klänning med tyllkjol som jag funderar att använda. Jag vill dock inte ha några tjocka strumpbyxor till, men visst borde det gå att ha hudfärgade eventuellt inga alls? Kjolen är ganska lång så tror inte det ser konstigt ut. 
Jag funderade att tag på att beställa en klänning med spagettiband för jag tror att det hade passat ganska bra på mig men sen rann tiden ut så det får kanske bli nästa år. 
På fötterna tänkte jag ha något liknande det här, jag fick två par glitterstrumpor i julklapp så min plan är att ha ett par öppna klackskor och så de strumporna till. 
Frisyrer tycker jag alltid är ganska svårt. Här som Jerry Hall är ju det babe-igaste någonsin men vi får se om det passar det jag slutligen väljer att ha på mig. 
Dessa fina hårnålar hade varit riktigt snyggt, med risk för att man skulle tappa dem...
Jag tänker att om jag känner att det blir för mycket fluff med superlockigt hår och tyll (om jag tar det), så kanske jag bara ska ha håret såhär, i någon enkel uppsättning. Nu har ju mitt hår äntligen börjat växa till sig, så det ser långt ut igen så tror att det hade kunna funka. 
Jag hittade en drink också som jag tyckte lät underbar; grapefrukt mojito?! Måste testa detta vid något tillfälle, även om det kanske inte blir av nu till nyår. 
Och det här. Come on. Champagne. Som glass. Jag måste prova detta snarast! 
Vad blir ni inspirerade av inför nyår? 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela