Agnes Holmberg

30/9

Publicerad 2016-09-30 10:44:45 i En dag,

Godmorgon alla finisar från ett snuvigt skrutt! Hoppas ni mår lite bättre än vad jag gör och har sovit gott inatt. För att kurera mig själv lite extra gjorde jag en stor frukost bestående av:

turkisk yoghurt (blandar man i lite vanlig vispgrädde blir den extra fet omnomnom) med olika sorters nötter och banan samt honung, och ett tunt knäckebröd med avvo på. Plus kaffe då såklart, men det är så obligatoriskt att det är nästintill onödigt att ha med på bild.

Sen gosade jag in mig i mammas morgonrock och tog med mig en bok ut på balkongen.
Vädret är precis så man önskar att det ska vara i september: med klar himmel, krispigt och fortfarande ljust med en kyla som sakta smyger sig på. Efter en så perfekt sommar som vi ändå har haft med all värme har jag hoppats och hoppats på att den första höstmånaden skulle bli just såhär: en övergångsmånad. Regn och mörker kommer garanterat sen, och just därför är det underbart med friska, ljusa, relativt kalla septemberdagar som ett lugnt och stilla avsked.

En kvarglömd fluga dunsade omkring på balkongen och solen värmde mitt ansikte på det där speciella sättet som den bara gör i september, som en varm avskedskyss och ett tack för dessa varma sommarmånaderna.

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela