Agnes Holmberg

Fyra nya och en gammal

Publicerad 2016-12-30 07:00:00 i Allmänt,

För en som fyller år i december och dessutom även firar jul (=två presenttillfällen) blir resultatet ofta att man får en del nya produkter, dels för att det på vintern ofta behövs extra krämer eller mjukgörande oljor etc men även för att folk tycker det är en väldigt rolig present att ge. Så här kommer ett inlägg lastat med fyra nya underbara produkter jag har fått och en gammal, som jag har upptäckt på nytt! 

De flesta av er som sminkar er vet säkert precis som jag att resultatet inte alltid bara beror på själva sminket utan även på sminkborttagningen. Bland de sorter som jag har testat så är denna den absolut bästa! Den slår de andra med hästlängder, och det är för att det är "rengörande vatten". De andra jag har testat har varit krämer istället, och det har aldrig känts bra efteråt. De har gjort min hud extra fet på ett dåligt sätt om ni förstår hur jag menar. Denna däremot, tar bort allt smink hur lätt som helst (så man slipper gnugga) OCH utan att huden blir irriterad eller för torr eller för fet! 

Alla som får jättetorra och spruckna händer på vintern räcker upp en hand! Jag med...Detta märket, Urtekram, har verkligen bra handkrämer! Har testat denna och även deras kokosvariant och båda har varit superbra. Den här hjälper verkligen mot torra händer och går in på djupet i huden vilket jag tycker tyder på kvalitet. Enligt mig är den är lite bättre än kokos, tror det har att göra med att den är "superfukt". Köp köp köp? Finns i ica-butiker med stort utbud! Åtminstone på Malmborgs i Lund! 

Fick detta jättefina läppstift i födelsedagspresent av Julia, färgen är helt perfekt! Den torkar snabbt och håller länge, vilket jag tycker är a och o för ett liquid lipstick. 

Här är en bild från Köpenhamn tidigare i december då jag hade på mig det! 

Detta är nog min favorit av alla produkterna i detta inlägg; en ansiktskräm från NUXE. Den är så fet att det känns som att smörja in sitt ansikte med honung, yaaaaas! Den går in snabbt i huden och återfuktar verkligen torra kinder som har varit ute i kylan, och luktar helt fantastiskt! 

Köp den, bara gör det! Ni kommer verkligen inte ångra er! 

Sist men inte minst, har vi en produkt från Lush som jag har haft i nästan ett år men som fortfarande fungerar jättebra. Det är egentligen en massage-kaka som man ska smörja in exempelvis ryggen med när man ska massera någon, men eftersom jag sällan masserar/får massage så har jag faktiskt använt den som en handkräm. Man "tvålar" bara in händerna med den som om det var en vanlig tvål, och så blir händerna mjuka av fettet från den! Min har kaffebönor i sig (majgaaaaaad)! 

Enda felet med den är att den inte går in så snabbt, men använder man den precis innan man ska lägga sig spelar det ju ingen roll om man somnar med lite klibbiga händer tänker jag! 

Det var alltså några av de produkter jag använder nästan dagligen och som jag verkligen inte hade klarat mig utan på vintern. 

Framför allt ansiktskrämen är life-changing! 
Hoppas ni testar någon av dessa och blir lika nöjda som jag är med dem! (Obs, detta är inte ett sponsrat inlägg. Bara produkter jag genuint gillar och använder!)

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela