Agnes Holmberg

Fläskfilé, gymnasiearbete och inspiration

Publicerad 2015-10-26 16:29:01 i Allmänt,

Då jag är inne på mitt sista riktiga höstlov någonsin (så känns det åtminstone) tyckte jag att det vardags att utnyttja läget och ha en riktigt mysig dag. Jag gick ut på stan vid elva ungefär för att göra lite ärenden (typ fixa med min mobil, gå in på banken som var överfull så jag kom inte in över huvud taget), och sen möta upp med mami för lunch på Les Halles. Vi åt fläskfilé med rödkål och potatis, majgaaaaaad så gott?!
Så här nöjd var jag när jag tänkte på maten jag snart skulle få sluka
och så här nöjd och söt var finaste mami.
Vi köpte present till farmor och sen gick jag hemåt.
Det var verkligen så himla fint höstväder, blir så inspirerad till att skriva när det är härligt väder, så när jag kom hem satte jag mig och skrev en massaaaa på gymnasiearbetet, så får vi se om det ens var något vettigt jag fick ner...aja det löser sig nog! Och det bästa är att jag fortfarande är taggad på att skriva, så kanske skriver lite mer typ skönlitterärt ikväll efter att jag har tränat med Julia, Hoppas ni hade en mysig höstdag, kraaam

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela