Agnes Holmberg

Något jag inte kan leva utan

Publicerad 2015-12-28 16:58:00 i Allmänt,

Det finns faktiskt en sak jag inte kan klara mig utan (förutom då sånt som vatten, mat eller syre), och det är min väska. Om jag skulle gå en dag utan denna älskade tingest, skulle jag nästan garanterat tappa bort minst en sak (kan uttala mig om detta, då det faktiskt har hänt innan). Och argumentet "det är ju bara att ha allting i fickorna" fungerar inte alls, då det är just det som brukar leda till att jag faktiskt tappar bort saker: att jag inte har dem samlade på ett och samma ställe. Så, vad är det då som gör min kärlek för väskor så stor? Jo det är för det första, att jag älskar den senaste väskan jag köpte. 
Köpte den i Alassio i Italien i en liten butik som ägdes av en dam som hade ett eget märke tillsammans med sin dotter. I min väska har jag allt av värde, helt enkelt hela mitt liv (obs, bildligt talat). 
 
Först och främst har jag en necessär som innehåller allt sånt som känns onödigt att bära runt på men som faktiskt kan vara life-savers; typ sårtvätt, tamponger och bindor, nagelsax, hårtoffsar eller handsprit. Jag har länge letat efter en fin i lagom storlek men inte hittat, så har just nu en gammal från Elle. 
 
I födelsedagspresent önskade och fick jag en superfin plånbok från Wera, som är alldeles lagom stor (det vill säga, stor) : 
 
En parfym från Victoria's Secret som jag har fått av fina Isabel för ganska länge sen, får fortsätta hänga med, lika så en hårborste som jag också haft länge. Essie-nagellacket i färgen Mademoiselle fick jag i present och är helt perfekt om man vill ha en lite diskret men ändå fin färg. 
Läppbalsamet och handcrèmen från Weleda är a och o om man (som jag) alltid får torr hud på vintern. 
Slutligen har jag två måsten till i väskan: 
Behöver inte ens förklara betydelsen av dessa för tror ni förstår mig. 
Alltså allt detta: 
+ saker så som paraply, pennor, anteckningsbok, nycklar, alla Luddes ägodelar och mycket mer trängs om platsen i min älskade väska. 
Men den saken som jag ändå skulle tro att min kärlek till väskor har uppstått ur, är att det är så himla skönt att kunna samla allt man har på ett enda ställe. Det leder till att man inte behöver gå runt och samla ihop allt man ska ha med när man ska gå ut, utan det räcker helt enkelt att man tar den enda saken: väskan (har dock hänt innan att jag, när jag bytt väska, glömt en massa saker hemma pga denna filosofi, men men).
Puss puss från A. 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela