Agnes Holmberg

Grönt te, en ny novell och berättelser om stjärnor

Publicerad 2015-08-23 20:53:00 i Skriva skriva skriva,

Med min favoritmugg (Snorkfröken, såklart), befinner jag mig i mitt palats; min säng. Efter första veckan tillbaka i skolan känns det underbart att bara dega här. 
Helt ärligt var jag mer taggad inför trean innan den började....
Men aja, de första dagarna förlöpte utan några problem. Fick faktiskt knappt något arbete alls, utom en ny novell som vi ska skriva i min nya kurs Skrivande. Den kursen verkar vara heaven, helt ärligt. Som skrivnörd låter det vi ska göra helt perfekt; skriva noveller, reportage, lyrik, analysera texter, osv,osv. Det känns väldigt bra att komma igång med skrivandet på riktigt igen, då jag faktiskt har slackat efter lite den senaste tiden. 
Jag drömmer om att skriva en roman eller längre novell som stjärnor. Jag vill på något sätt romantisera astronomin i en skönlitterär text med en stark huvudkaraktär. Kanske denna längtan beror på de gener jag har ärvt efter min nördigt astronomi-galna pappa, kanske inte. Vem vet, egentligen?
Time to write, 
sincerely yours.
 

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela