Agnes Holmberg

Trumpen Bellini-drickare

Publicerad 2018-09-25 20:06:44 i Mysiga händelser,

Förra tisdagen var det solnedgång och jag hade på mig en blus jag tycker mycket om. 
Jag skulle på dejt med en gullis på Klostergatans vin och delikatess, som har världens godaste mat plus att det känns som att man är i Paris när man är där. 
Fick in världens gulligaste smörbytta och tryckte i mig bröd för var dödshungrig. 
Jag beställde in Bellini för det är min all time favourite drink; mosad periska/persikojuice och Prosecco tillsammans. Mina två bästa smaker, i en enda kombination. 
Syns till och med på mitt minspel hur nöjd jag är!
Jag åt skånsk tupp med stekt sötpotatis, pumpapuré, svamp, sky och krasse + persilja och var alldeles nöjd med mitt liv. 
L åt halstrad råbiff med pommes och rödbetor + kapris och det såg också aningens gott ut. 
Jag drack kaffe och Cointreau till efterrätt och tänkte på hur jag önskade att alla måltider alltid var såhär. Fast allra helst i Paris på riktigt. På tal om det så ska jag lägga upp lite fler bilder därifrån wiiieeee, nu under PFW är hela mitt instagramflöde invaderat av bilder från Paris och på något sätt känner jag mig lite trumpen, för det är ju min bästa stad och ingen annans. Är jag tre år gammal? Japp. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela