Agnes Holmberg

Veckolista once again

Publicerad 2018-05-15 08:47:26 i En sammanfattning eller en lista,

Ännu en gång måste jag googla vilken vecka det är för att kunna skriva det här; vecka 20! Är verkligen konstigt trött och pigg på samma gång idag, vilket (skumt nog) kan vara det optimala plugghumöret. Ska strax byta om och gå till LUX och skriva massoooor på b-uppsatsen som ska vara inlämnad om en vecka. Hur veckan fram tills dess kommer att se ut tar vi nu...
 
Veckans känsla
Stressigt glad. Stressad för att det finns massa plugg att göra, glad för att det är maj och 20 grader varmt. 
 
Veckans viktiga (förutom uppsatsen då)
Måste förbereda lite inför mitt jobb i sommar och ringa till min telefonoperatör. 
 
Veckans kom-ihåg
Ringa till mormor och äta massor med mellis. 
 
Veckans speciella
Det är karnevalsår iår och det går av stapeln på fredag!!! Ska hänga i området och lyssna på musik och dricka öl. Tror verkligen att det kommer bli en riktigt bra karneval denna gången! 
 
Veckans mat
Har otroligt stor craving för någon sorts fisk, helst lax, så ska förhoppningsvis laga det idag. Och falafel! Kan inte gå en hel vecka utan falafel!?
 
Veckans händelser
Gymnstik två dagar, antagligen hem till Luddes föräldrar i Bjärred och hänga hos mormor vid något tillfälle. Plus att jag själv måste träna för att slappna av, ska troligtvis gå på yoga idag och så vanlig träning senare i veckan. 
 
Veckans blogginlägg
Ett fotoinlägg från förra lördagen, massor med bilder från Småland och om jag hinner så ska jag fota lägenheten och visa er. 
 
Ha en toppenvecka PUSS. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela