Agnes Holmberg

Vecka 35

Publicerad 2018-08-27 15:53:18 i Ett kort hej,

Ligger och fryser i sängen när jag skriver denna listan. Är seg i huvudet men försöker tänka positivt inför denna veckan, så vi får se hur det går!
Veckans tråkiga
Jag och L ska flytta ut ur lägenheten..plus att jag måste packa en massa inför det. 
Veckans festliga
På onsdag ska jag till Västgöta nation med Sandra och Elin, de har sin första ondagsklubb för denna terminen. Fredag är det dags för kick-off med KLIO (historisk förening) plus deras novisch-ledare som jag också ska vara med i i höst. PEEEEPPPPP. 
Veckans önskan 
Att jag tillslut ska hitta en sån kavaj som jag letar efter överallt och absolut inte hittar. Den ska var liten, och gärna stickad som Harris Tweed. Hit me up om ni vet var man kan köpa det. 
Veckans nervositet
Jag är faktiskt lite nervös inför nästa pluggtermin. Fast egentligen inte så att jag är rädd, utan mer exalterad. Känns som att någon har tänt en tändsticka i min bröstkorg om ni förstår vad jag menar. Sprakande exalterad. 
Veckans saknad
JAG. SAKNAR. PARIS. Kan knappt vara inne på instagram för får bara upp en massa bilder därifrån. Så nu ska jag redigera bilder som vi tog där, och tänka på världens bästa stad. Puss hej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela