Agnes Holmberg

Fluff och manchester

Publicerad 2017-09-27 15:32:04 i Kläder och annat man älskar, fiiiina grejer,

För någon vecka sedan köpte jag två sjukt snygga plagg som jag kände mig tvungen att visa. Jag och Ludvig skulle på bio i lördags (vi såg den nya Kingsmen filmen) och då passade vi på att ta med kameran så att han kunde fota mig i den nya kläderna. 
Vi gick förbi UB-parken och genom valven och kom in i Eden vid gamla kirurgen. Där var det skymningsljus och murgrönan riktigt lyste från husväggarna. 
Dessa byxorna hittade jag på H&M's hemsida, och det var framförallt färgen som fick mig intresserad. Vinrött är en färg jag verkligen gillar och som jag ändå tycker att jag passar i, så blev glad när jag hittade dessa i Manchester-tyg. 
Jackan är jag om möjligt ännu mer nöjd med än byxorna. Det var mamma som pekade ut den när vi var inne på H&M och jag kände direkt att jag inte skulle kunna skiljas från den. Den sänder ut en vintage-känsla, känner mig som en babe från 70-talet när jag har på mig den. Fluffet gör jackan speciell och att det är just en jacka och inte en kappa gör den oemotståndlig. 
Jag stylade det med min Mulberry-väska, eftersom färgen passade både till byxorna och jackan och jag kände att det behövdes en liten väska till en så stor och fluffig jacka. 
Här är en bättre bild av jackans modell. Älskar slagen och remmarna längst ner. 
Fick halva delen av huvudet avklippt av fotografen men vad gör det när han är grymt snygg? 
Poserade på en sten. 
Och försökte se mystisk ut. 
Sen gick vi vidare. 
Prommenixade runt över kullerstensgatorna i ett Lund som var fullt av finklädda, cyklande studenter. Hittade en gömd innegård som kändes nostalgisk och lycklig på samma gång. 
Kyrkoklockorna ringde, det ekade mellan husväggarna och jag pekade ut var vi skulle bo i framtiden. 
Vi gick en runda i kvarteren runt AF och Kulturen och sen skyndade vi oss till SF för att titta på när Taron Egerton och Channing Tatum drack whiskey. 
Najsiga kläder på en najsig lördagkväll helt enkelt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela