Agnes Holmberg

En ny rolig vecka

Publicerad 2017-10-09 08:02:00 i En sammanfattning eller en lista, Ett kort hej,

Vecka 41! Nästan jul typ! 
Denna veckan händer det en massa, massa, massa. 
 
Veckans nervösa
Mina gymnaster ska tävla på lördag, känner mig glad och börjar bli nervös redan nu...Är ju stolt över dem oavsett hur det går, men det kittlas alltid i magen när jag tänker på gympatävling. 
 
Veckans träning
Denna veckan är det dags; jag måste komma igång med träningen på riktigt igen. När jag inte tränar är allting ur balans, känner mig helt ur gängorna typ, äter inte ordentligt för blir inte riktigt hungrig samt sover konstigt och istället är jag halvseg alla dagar...Så det får det bli ändring på! Minst tre tillfällen denna veckan är mitt mål! 
 
Veckans väder
Det ska vara kallt och blandat mellan regn och sol så vi får se hur det blir. Jag tänker åtminstone börja ha på mig tjockare kläder!
 
Veckans plugg
Bara ett seminarie och ungefär två föreläsningar, annars egna studier. Något som definititvt behövs, då vi snart ska ha ett tredje seminarie och dessutom tenta om några veckor. Mottot för denna veckas pluggmotivation: Kaffe here I come! 
 
Veckans känsla
Just nu lite småstressad över allt plugg, men denna veckan kommer nog ändå rulla på fint! 
 
Veckans bästa mat
Jag vill SÅ gärna ha halloumi! Nu! Genast! Och kaffe! 
 
Veckans dejter
Ska hänga med Lodi och käka gott, med Julia och kanske se om The Vampire Diaries och sen mycket med Elin och Sandra och Lina eftersom det snart är tävlingsdags. 
 
Veckans blogginlägg
Precis när jag trodde att mina bilder skulle fungera så vill de inte öppnas i Lightroom...får helt enkelt snacka med Ludde om det IGEN haha. Annars ett inlägg om vad jag har köpt i helgen! Och en recension om en liten kort bok jag har läst ut. Ska hitta en rolig lista också hade jag tänkt!
 
Denna vecka blir nog väldigt bra trots allt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela