Agnes Holmberg

Whitewalkers och kardemummabullar

Publicerad 2017-11-05 20:12:17 i En dag,

Nu är jag hemkommen från Smålnad! Jag har haft det otroligt mysigt och har en massa fina bilder att visa, men just nu tänkte jag att vi skulle ta en titt på hur min förra måndag såg ut. 
Kolla denna avokadon; att börja veckan såhär är ju svårt att klå. 
Jag hade min rosa stickade tröja för att det var riktigt kallt och inget smink för att vem orkar bry sig alla dagar i veckan. 
Inga föreläsningar eller seminarier inplanerade; så jag pluggade från soffan (hur bra det nu gick..) och gick ut i kylan för att hämta kurslitteratur. Det kändes mer vintrigt än höstigt när det riktigt isade i lederna när det blåste. 
Dock väldigt fint snett solljus när jag skulle käka lunch: jordärtskockssoppa med mackor. Kommer ett recept någon dag snart, för denna soppan var amazing. 
Sen pluggade och pluggade jag innan jag hade dejt med en bläckfisk + pojkvän i Malmö. Vi hängde runt lite inne på saluhallen
och köpte kardemummabullar för att mat-och-sov-klockan hade ringt för mellis. 
Dubbelkollade så att vi inte hade några kardemummabitar mellan tänderna för sen skulle han gå till en barberare. 
Jag skrev lite dagbok under tiden för att inte bli rastlös. 
Och sen åkte vi hem och frös till döds på vägen. Kändes som att man var en whitewalker och såhär missnöjd var han över det. 
När jag kom hem bytte jag direkt om till min pyjamas och bunkrade upp mig under en filt i soffan med mamma, och drack te och käkade något av det godaste (och simplaste) jag vet: skivad banan och vispgrädde. 
Slut på den dagen!
 
Hoppas på att måndagen nu denna veckan blir lika bra som denna var! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela