Agnes Holmberg

November/december

Publicerad 2017-11-27 22:44:31 i En sammanfattning eller en lista,

Måndag igen, och det är ÄNTLIGEN snart advent så man får börja peppa inför jul. Som jag har längtat. Vecka 48, here we go! 
 
Veckans mat
Jag hoppas på plockmat på fredag, lite ostar, salami, oliver, rädisor, vitlöksbaguette, chips; ni vet en blandning av allt gott man kan föreställa sig. 
Och sen julfika vid något tillfälle eftersom det är första advent på söndag!!!! 
 
Veckans mål
Tentan på onsdag, att överleva fram tills dess. Skoja!!! (eller?)
 
Veckans roliga
Imorgon ska jag käka glass med L, på onsdag ska vi som skrivit tenta gå på en pub och fira att det inte blir en ny tenta på fem veckor. Och sen på fredag är det filmtema-kväll på Helsingkrona nation, man ska komma som sin favoritkaraktär eller skådespelare. Kan ni gissa vem jag ska vara? 
 
Veckans förberedelser
Att börja pynta med kalendrar och ljusslingor och sånt! Och äntligen lyssna på julmusik och dricka glögg (ja, som ni förstår är jag helt besatt av detta). 
 
Veckans kläder
Varma och regntåliga skor, och kaaanske jultröja på fredag, eftersom det är den första. 
 
Veckans träning
Idag har jag varit på yoga, och har sagt såhär till mig själv: om jag går både på torsdag och på fredag är jag riktigt duktig. Uppdatering följer...
 
Min vecka är helt enkelt fylld med massa roligt och någon enstaka jobbig sak som jag bara får klara mig igenom. Hur ser er vecka ut? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela