Agnes Holmberg

Louis Vuitton-bikini och lite annat fint

Publicerad 2017-05-23 07:49:11 i Kläder och annat man älskar,

För ca två veckor sedan trillade denna godingen ner i min brevlåda, låt oss ta en titt på det jag tyckte var fint i den! 
För det första tycker jag ju ofta mycket om dessa uppslagen i tidningen, där det är känslan och helheten från en hel sida som får inspirera en, och för det andra älskar jag gult och rosa! Gärna då också i kombination med varandra! Att man inte skulle kunna kombinera två varma färger med varandra, som gult och rosa eller rosa och rött tycker jag bara är konstigt för titta hur snyggt det blir när man gör det!!! 
Jag längtar SÅ efter att kunna hänga på stranden eller vid en pool någonstans i en riktig sommaroutfit bestående av bikini, solglasögon, en fin stor väska och sandlar. Och kanske en sval klänning utanpå. 
På tal om färger och kombinationer man gillar; hur snyggt är inte allt detta? Älskar färgskalan och sammanställningen, men om jag ska välja något särskilt från detta uppslaget så hade jag valt Gucci-väskan, solglasögonen från Céline och någon av de riktigt lång klänningarna. 
Hanna Stefansson är grymt bra igen. Som vanligt då haha. Hennes känsla för stil är så otroligt genuin och annorlunda och jag tror att många (inklusive jag själv) önskar att de hade samma stilkänsla.
Hennes stylingknep var bra i detta numret också (hade i och för sig inte förväntat mig något annat haha). 
Det var ett par foton med strandkläder och jag hade gjort nästan vad som helst för den här bikinin från Louis Vuitton. HUR snygg! Tyvärr har jag inte 6423 kronor att lägga på en bikini, men önskar verkligen att jag hade haft! 
Jag gillade dessa kläderna också, och framför allt väskan. Har inte tidigare sett en korg väska med tyg- och metallhandtag, och blev glatt överraskad över hur fint det blev. Som att blanda "korgstilen" med en vanlig handväska! Den var från Blumarine tydligen!
Och slutligen tyckte jag att det var lite roligt att den parfym min mamma precis hade köpt (som jag skrev om för någon vecka sedan) också var med på plats två över sommarparfymer man verkligen måste ha! 
Ha en toppen tisdag i solen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela