Agnes Holmberg

Försommar

Publicerad 2017-05-28 11:19:29 i Ett kort hej,

Fönstret till mitt rum är öppet ut till en försommarträdgård. Fåglarna sjunger panikartat och en liten vind lyfter en lock av mitt hår och ett av bladen på den lilla planterade eken bredvid mig på skrivbordet. 
Jag känner lukten av sommar. Regn och sommar. Snart ska jag lämna detta ställe än en gång, det går alldeles för snabbt och är över igen trots att det känns som att det knappt har börjat. Jag tog ”ledigt” i några dagar utan att skriva något alls, och nu kliar det i fingrarna. Kanske kan skriva på tåget. Det är intressant att en plats kan vara så kopplad till mitt humör och min kreativitet. 

Fönsterhaken slår sakta i vinden, i takt med att den stora eken ruskar sitt lövverk utanför. Nästa gång jag kommer tillbaka är det augusti, mörka kvällar som drar sig mot höst, stor orange måne och ugglor om natten.
Men för tillfället ligger hela sommaren framför mig, men all sin förväntan i all sin glans. När jag åker härifrån har jag hela sommaren kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela