Agnes Holmberg

Veckolistaaaa

Publicerad 2017-06-13 16:01:50 i En sammanfattning eller en lista,

Min frukost igår var amazing. 
 
Denna veckan händer det massor massor! Sitter och äter mellis och lyssnar på Bowie, men låt oss titta på vad som hände igår och vad som ska hände denna vecka: 
Måndag: Jag var helt slut efter helgens läger och migrän men lyckades orka jobbet ändå med terminsavslutning etc. Sedan gick jag på Gerdahallen på deras Core-pass och därefter sov jag hos Lodi. Vi såg första avsnittet i en serie som heter American Gods, och som var SÅ skum. Alltså kändes nästan obehagligt att somna efteråt. Nästan. 
Tisdag (idag då): Har jag jobbat, ska snart ha gympaträning och sedan årets första student hos Olivia som också jobbar i LUGI. Ska bli kul att vara där hela gympagänget. 
Onsdag: Efter jobbet ska jag skynda mig till Lund för att försöka hinna se när Sandra springer ut från Katte!!! Sen ska vi på student hos henne, så himla himla härligt! 
Torsdag: Jag och Ludvig är bjudna till Beatas student, så där ska vi hänga på kvällen efter att vi har jobbat. 
Fredag: Sista studenten för detta året är Julias lillasysters, Olivias. Så ska få hänga med dem hela kvällen vilket jag också ser framemot jättemycket. 
 
Jag har faktiskt inte planerat min helg så särskilt noga eftersom jag har så mycket som händer under veckan; men det ska bli SÅ skönt att ha en försommar helg i Lund.  Har ni något kul som händer denna veckan? Bortsett från att det såklart är kul att gå på studenter i allmänhet, så ser jag framförallt framemot maten hela denna veckan yey! :3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela