Agnes Holmberg

Veckans lista, än en gång

Publicerad 2017-06-19 06:37:00 i En sammanfattning eller en lista, Mysiga händelser,

En morgon förra veckan var jasminen helt nyutslagen efter natten regn, och doftade underbart. En av mina favoritdofter skulle jag ändå säga. 
 
Som ni nu har märkt gillar jag att göra ett inlägg inför varje vecka, så kommer faktiskt fortsätta med det haha. Tycker att det ger en bra struktur till bloggen med ett återkommande inlägg när jag har en helt ny vecka framför mig, som denna veckan (v. 25) ser ut ungefär såhär: 
 
Måndag; planerar jag att gå på något pass på Gerdahallen, kanske Yoga eller Core eller något liknande och sen ta det lugnt här hemma med min familj. 
Tisdag; vi har den näst sista träningen för terminen, så jag kommer hänga lite i hallen med gymnasterna.
Onsdag; kanske jag ska träffa Lodi och jag hade velat laga mat ihop, då vi gör det alltför sällan. Jag älskar att laga mat men är tyvärr inte så duktig på det som jag skulle vilja, vilket ju i och för sig kan ha att göra med att jag gör det alldeles för sällan ahaha...får försöka övertyga honom! 
Torsdag; Efter jobbet är det som sagt den sista träningen för terminen med gymnasterna, så då ska vi fika (tror jag haha) och bara hänga och ha det kul innan de får "sommarlov" från träningen. Sen ses vi inte förrän i början på augusti...egentligen är det inte alls så länge men eftersom vi vanligtvis ses tre gånger i veckan kommer det bli konstigt att inte träffas alls på flera veckor...hoppas att tiden går snabbt! 
Fredag; är det midsommarafton ju!!! Jag och Lodi ska till en av hans kompisars stuga för att fira och jag håller tummarna för att det blir fint väder och är mysigt. Funderar på om jag ska försöka göra en krans, har haft det de senaste åren och trivdes jättebra med det. 

Resten av helgen är inte alls planerad, så vi får helt enkelt se vad som händer. 
Denna veckan har jag en del inlägg planerade, ett om två studenter förra veckan, ett annat om lite nya kläder jag har köpt, ett tredje om den nya Elle-tidningen och ett fjärde om vad jag gjorde i lördags. Så får vi se vad det blir utöver det! Puss!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela