Agnes Holmberg

Jane Birkin och Alexa Chung

Publicerad 2017-06-23 09:07:51 i Kläder och annat man älskar, Skriva skriva skriva,

En till Elle har hittat sin väg hem till min gata, och som vanligt tänkte jag att ni skulle få hänga med och höra mina åsikter om den. 
Förresten, är det någon mer än jag som inte alls tycker att detta är snygg design? Idéen att kombinera mode och konst är jättebra, men resultatet blir inte som förväntat, det ser inte alls så coolt ut som man hade kunnat tänkt sig. 
Elle brukar vara duktiga på att skapa fina uppslag, med snygga och intressanta färg- och formkombinationer, och i detta numret tyckte jag att den här sidan var den allra finaste. Jag gillar korg, strå och kork och tycker att det blir ett väldigt fint tillskott till jordiga och varma färger. Ska försöka hitta en fin korg eller stråväska, kanske i Italien? 
Sen gillade jag faktiskt denna väskan från Bolinger. Har aldrig hört om det märket tidigare faktiskt, men tyckte att den här modellen och även färgen var annorlunda. 
Hanna, Hanna, Hanna. Älskar hennes uppslag så mycket! Oavsett hur resten av tidningen är (inspirationsmässigt) så kan man alltid lita på att hon har en sida man kommer uppskatta och komma ihåg efteråt. Dessutom är det ju aldrig fel att hon också gillar Jane Birkins stil, vem gör inte det? Hela det här med korgväskor kommer ju från Birkins alltid så berömda korg hon bar på armen innan hon fick en Hermès uppkallad efter sig (bara det är ju en bedrift). Men det är svårt att stylea den rätt, och för en del blir det nästan lite konsigt. Personligen tycker jag att det är viktigt att det som främst står ut i outfiten är korgen och för mycket speciella klänningar etc till blir lätt en alltför extrem klädsel. Lediga, avslappnade kläder är det som gäller till! Och så håller jag med Hanna om att det är riktigt snyggt med varma färger till stå- och korgmaterial. 
Blev väldigt intresserad när jag läste att Alexa Chung skulle släppa en egen kollektion! Har bara hunnit titta lite grann på hennes hemsida men det jag har sett hittills har jag verkligen tyckt om. Dags att göra ett djupdyk och kolla mer! Hennes känsla för stil är ju legendarisk, så antar att hennes kläder också lär vara det. 
Tänk om man såg såhär babe-ig ut när man tvättade. Även om jag inte skulle vilja ha allting på denna bilden så är det som sagt känslan det kommer an på. Tycker att hon ser lagom retro ut för att det ska se snyggt ut, och även om grönt kanske inte är min färg så passade det modellen riktigt bra. 
Och dessa solglasögonen från Gucci....vad hade jag inte gjort för att ha dem?! De är nog det snyggaste riktigt stora paret jag någonsin har sett. 
 
Även om jag tyckte mig hitta en del bilder och kläder som jag gillade så måste jag säga att jag i allmänhet var liiite besviken på detta numret. Jag förstår att varje nummer inte kan innehålla helt perfekta fotoreportage och inspirationsuppslag, men i detta numret måste jag säga att jag tyckte att det var förvånansvärt lite jag fick upp ögonen för. Aja, vi får se hur det blir i nästa månad! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela