Agnes Holmberg

Denna veckan...

Publicerad 2017-06-26 06:15:00 i En sammanfattning eller en lista, Ett kort hej,

Måndag igen! Vecka 26!? Denna veckan ska jag vara glad och taggad och försöka se det positiva i allting! Det är veckans ultimata mål. Vad mer som kommer hända ska ni få veta nu!
 
Veckans kärlek
Lodi, och min familj. 
 
Veckans avslut
På fredag är min sista dag på förskolan så det kommer kännas både sorgligt och bra. Bra för att det är skönt när man avslutar ett kapitel i ens liv som har varit krävande, men sorgligt för att den krävande tiden också har varit väldigt givande och bekräftande. Ungefär så känns det. Ska försöka att inte gråta men vi får se haha. 
 
Veckans mellismat
Jag är sugen på gröt så kanske käkar det till mellis någon dag snart. Vill gärna ha ett tips på nya mellis-alternativ, så har ni något förslag tipsa tipsa gärna!
 
Veckans bok
Jag ska börja läsa om Dora Bruder av Patrik Modiano som är SÅ bra! Bussläsning, yeeey! 
 
Veckans middagar
Det var nog snart tre veckor sedan jag inte var bortrest på en fredag, så hoppas på att kunna äta något gott här hemma. Och sen på lördag ska jag och Ludvig äta ute! Håller tummarna för italienskt. 
 
Veckans blogginlägg
Jag har en massa fina foton från en picknick förra helgen men det är lite problem med filerna...Om jag kan fixa till det så kommer det ett sånt inlägg, annars ska jag försöka fixa fram ett litet inlägg om denna helgen, och så ett om all god mat jag har ätit på sistone (vilket är myyyycket!). 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela