Agnes Holmberg

Resan till Verona

Publicerad 2017-07-22 15:42:36 i Ett kort hej, Resor,

Hej från ett otroligt varmt Verona!

Skriver detta från hotellsängen där vi har siesta på grund av värmen. Vi har alltså satt rumstermometern på vår ac på 24 grader, för att svalkas. Då förstår ni kanske hur varmt det är utanför...

Vi har varit här i två dagar nu och jag kommer visa bilder och berätta mer om det när vi kommer hem. Nu ska vi bara försöka mysa och ha så kul som möjligt! 
Resan gick superbra; 

Innan vi tog tåget till Kastrup bestämde vi oss för att äta lunch på Hummus bar som ligger mitt emot stationen. Jag har länge velat gå dit och jag måste säga att jag verkligen inte blev besviken; det var fantastiskt gott! Vi beställde hummus med falafel och tahini, och båda blev så mätta att vi inte orkade äta upp allt. Dessutom är det ju nyttig snabbmat, vilket bara gör det hela bättre. 

Flyget blev lite försenat från Kastrup, och när vi kom till Venedig var vi tvungna att ta ett tåg till Verona som gjorde att vi inte var framme förrän halv tio på kvällen. 

Det känns SÅ skönt att vara här, så otroligt mycket som jag har peppat inför detta asså!? 
Wiiieee vi hörs snart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela