Agnes Holmberg

Packade väskan och stack till Danmark

Publicerad 2017-07-11 14:42:00 i Ett kort hej, Resor,

Det är ju inte så att Tisvildeleje är någon vildmark direkt, så skulle man glömma någonting hemma går inte jorden under! Men man vill ju gärna ha med allt som man har tänkt och sett framemot att använda (ursäkta förresten för den halvtaskiga bilden, insåg mitt i packningen att jag kanske borde fotat också så det blev lite stressigt). Så detta är alltså det jag har med mig för att klara några dagar i Danmark: 
 
två kjolar; jeans och den vita
rosa hoodien och den vita stickade tröjan
randigt linne
vit långärmad tröja och spetsgardinen (dvs tröjan som "ser ut som en spetsgardin") 
långklänning för stranden
sarong (också för stranden)
baddräkten
två bikinis
trosor, bh
mysbyxor
pyjamas
gympaskor
sandaler
 
två böcker, anteckningsbok, pennor
den lilla röda väskan, nätkassen, en stor väska? 
 
 Som sagt hoppas jag allra mest på att vi ska hänga på stranden, så det viktiga är egentligen främst badkläder och sånt. Tips är att alltid ha med minst två bikinis eller baddräkter till stranden så att du kan byta när du har badat och minska risken för att få urinvägsinfektion. 
 
När ni läser detta hänger jag säkert redan på stranden och gräver ner fötterna i varm sand, och hör fiskmåsarnas skriande ovanför. Vattnet är varmt och klart, och man kan se sjöstjärnor på botten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela