Agnes Holmberg

En speciell vecka

Publicerad 2017-07-10 07:02:00 i En sammanfattning eller en lista,

Vecka 28  kommer bli lite annorlunda än de tidigare veckorna har varit; för jag åker äntligen till Danmark med släkten! Varje sommar återkommer vi till ett vandrarhem i en fin by som heter Tisvildeleje för att sola bada glassa, såna där riktiga sommarsysslor. 
 
Veckans känsla
Det känns som att jag är full med bubblor, fylld med kolsyra. Det spritter liksom i mig när jag tänker på att vi ska vara i Tisvildeleje från MÅNDAG TILL PÅ LÖRDAG. 
 
Veckans bad
Varje dag förhoppningsvis, om vädret håller i sig. Annars så många dagar som möjligt. Det beror som sagt på regn och sånt. 
 
Veckans middagar
Vi brukar sitta ute varje kväll i solnedgången och äta mycket och länge. Eftersom vi är många (15 stycken), så brukar vi dela upp kvällarna så att varje "familj" får en kväll att fixa maten på. Tur att jag har en släkt som är grymma på matlagning! 
 
Veckans gos
Med mina kusiner, mormor och kanske fåren som finns på området. 
 
Veckans blogg
Jag har några inlägg förinställda, och så kaaanske jag tar med datorn och realitetsbloggar lite också. 
 
Veckans frågor
Kommer det vara sandbotten eller sten när vi ska bada imorgon? Kommer det vara tillräckligt varmt för att hänga på stranden hela eftermiddagen? Kommer jag äta precis så mycket glass som jag hoppas? 
 
Pussar och kramar från en båt över Öresund (förinställer detta från min säng mitt i packningen)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela